egghelp.org community Forum Index
[ egghelp.org home | forum home ]
egghelp.org community
Discussion of eggdrop bots, shell accounts and tcl scripts.
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Bot missing on join of banned IP

 
Post new topic   Reply to topic    egghelp.org community Forum Index -> Eggdrop Help
View previous topic :: View next topic  
Author Message
fusionx
Voice


Joined: 16 Jan 2022
Posts: 10

PostPosted: Sun Jul 03, 2022 10:36 am    Post subject: Bot missing on join of banned IP Reply with quote

Hiya!

Eggdrop 1.9.1 and Blacktools 2.5.5

I have an issue where my Eggdrop bot is in two channels. I've set a simple permanent ban on *!*@xx.xxx.* in both channels.

When this user (which is a link bot) enters either channel, one channel at a time, the bot responds and sets the ban, and kicks the link bot out. Perfect.

But, when the link bot enters both channels at roughly the same time, my bot only seems to "notice" the link bot in one channel, and bans and kicks it there, and ignores the link bot in the 2nd channel.

If I manually kick the link bot out of that 2nd channel, it auto-rejoins, and the bot sees it and enforces the ban without issue.

Any ideas on why this would happen? That's the only time I've ever seen this.

Thanks in advance!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    egghelp.org community Forum Index -> Eggdrop Help All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Forum hosting provided by Reverse.net

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
subGreen style by ktauber