egghelp.org community Forum Index
[ egghelp.org home | forum home ]
egghelp.org community
Discussion of eggdrop bots, shell accounts and tcl scripts.
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

tcl error in ex_cleanup

 
Post new topic   Reply to topic    egghelp.org community Forum Index -> Script Support & Releases
View previous topic :: View next topic  
Author Message
evildude
Voice


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 24

PostPosted: Tue Sep 27, 2005 11:57 pm    Post subject: tcl error in ex_cleanup Reply with quote

Don't flame me too much but does anyone know why I get this error on the partyline of a *caugh* windrop?

Tcl error [ex_cleanup]: list element in quotes followed by ":" instead of space
Back to top
View user's profile Send private message
demond
Revered One


Joined: 12 Jun 2004
Posts: 3073
Location: San Francisco, CA

PostPosted: Wed Sep 28, 2005 12:27 am    Post subject: Reply with quote

because of applying list operations directly to string, which is incorrect (see FAQ section)

also, read sticky topics across forums and learn how to report problems
_________________
connection, sharing, dcc problems? click <here>
before asking for scripting help, read <this>
use [code] tag when posting logs, code
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
evildude
Voice


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 24

PostPosted: Wed Sep 28, 2005 7:20 am    Post subject: Reply with quote

This is a problem I am seeing with the netbots. I didn't see any other posts about it so I didn't know if it was an issue with netbots or windrop. And thanks for your non-response.
Back to top
View user's profile Send private message
De Kus
Revered One


Joined: 15 Dec 2002
Posts: 1361
Location: Germany

PostPosted: Wed Sep 28, 2005 7:36 am    Post subject: Reply with quote

try this:
Code:
#open 'extras.tcl' from netbots
#search for on line ~61
  foreach file $files {
#replace with
  foreach file [split $files \n] {
#save, close and reload file/bot

if this works, we might want to report fix to slenox, if he doesnt read it anyway.
in case you get wired results now please post the return of '.tcl exec ls -a', because it seems your OS returns wired things in that case. If you use windrop, you should install "ls" for cygwin.
_________________
De Kus
StarZ|De_Kus, De_Kus or DeKus on IRC
Copyright 2005-2009 by De Kus - published under The MIT License
Love hurts, love strengthens...
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
demond
Revered One


Joined: 12 Jun 2004
Posts: 3073
Location: San Francisco, CA

PostPosted: Wed Sep 28, 2005 12:51 pm    Post subject: Reply with quote

evildude wrote:
This is a problem I am seeing with the netbots. I didn't see any other posts about it so I didn't know if it was an issue with netbots or windrop. And thanks for your non-response.


oh, identifying the reason for your problem, as per your question, is a non-response to you? you demand more, although you can't be bothered with reading sticky topics and learning how to assist those who waste their time to help you?

heh
_________________
connection, sharing, dcc problems? click <here>
before asking for scripting help, read <this>
use [code] tag when posting logs, code
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
evildude
Voice


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 24

PostPosted: Wed Sep 28, 2005 2:33 pm    Post subject: Reply with quote

Give me some of what you're smoking.
Back to top
View user's profile Send private message
slennox
Owner


Joined: 22 Sep 2001
Posts: 593

PostPosted: Thu Sep 29, 2005 3:32 am    Post subject: Reply with quote

I haven't looked at the problem, but I suspect demond is correct and De Kus's fix is appropriate. Not planning any new releases of netbots.tcl at the moment.

If it weren't for the fact that it doesn't seem right to "cover up" my own bugs, I'd have deleted this thread, because the script name isn't mentioned in the topic.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
evildude
Voice


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 24

PostPosted: Thu Sep 29, 2005 7:09 am    Post subject: Reply with quote

Thank you, but I didn't know that it was a bug, I asked if anybody knew why the error occurred. I had an idea that it was located in extras.tcl but I wasn't sure if that was the script that was actually causing the error. I've been seeing that error for a very long time and have been checking here sometimes to see if any else was getting it. I did a forum search for several key words and nothing had been posted. I didn't know if it was being caused by some part of netbots, windrop, active tcl or what.
Back to top
View user's profile Send private message
Alchera
Revered One


Joined: 11 Aug 2003
Posts: 3344
Location: Ballarat Victoria, Australia

PostPosted: Thu Sep 29, 2005 7:28 pm    Post subject: Reply with quote

@ evildude

In future you will follow the forum rules regarding posting, especially the "Subject" or risk having your posts removed.

demond wrote:
also, read sticky topics across forums and learn how to report problems

_________________
Add [SOLVED] to the thread title if your issue has been.
Search | FAQ | RTM
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
demond
Revered One


Joined: 12 Jun 2004
Posts: 3073
Location: San Francisco, CA

PostPosted: Thu Sep 29, 2005 11:04 pm    Post subject: Reply with quote

evildude wrote:
Thank you, but I didn't know that it was a bug, I asked if anybody knew why the error occurred. I had an idea that it was located in extras.tcl but I wasn't sure if that was the script that was actually causing the error. I've been seeing that error for a very long time and have been checking here sometimes to see if any else was getting it. I did a forum search for several key words and nothing had been posted. I didn't know if it was being caused by some part of netbots, windrop, active tcl or what.


that's why I suggested to you reading sticky topics and learning how to report probs; if you had done that prior posting here, you would have learned that there is more to that error, and you can get a traceback by using .set errorInfo, which could have pointed out the culprit script
_________________
connection, sharing, dcc problems? click <here>
before asking for scripting help, read <this>
use [code] tag when posting logs, code
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    egghelp.org community Forum Index -> Script Support & Releases All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Forum hosting provided by Reverse.net

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
subGreen style by ktauber