egghelp.org community Forum Index
[ egghelp.org home | forum home ]
egghelp.org community
Discussion of eggdrop bots, shell accounts and tcl scripts.
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

shoutcastv1.03 or... +D flag ?

 
Post new topic   Reply to topic    egghelp.org community Forum Index -> Script Support & Releases
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Decl
Voice


Joined: 14 Jul 2005
Posts: 26
Location: Tartu, Estonia

PostPosted: Fri Dec 30, 2005 10:30 am    Post subject: shoutcastv1.03 or... +D flag ? Reply with quote

I also got a problem with shoutcastv1.03.tcl script.

Every DJ must have a global +D flag, as the config says. Otherwise the commands to add dj on-air and off-air won't work.

I was adding this +D flag to users on bot, but bot suddenly "forgets" them after some time... just after about 1..2 hours this global +D flag is gone by some reason from the user. I have tried to .save after adding the flag, but doesn't help. First this +D flag is there and commands work, when it's there. But as soon as +D is gone (and it dissapears somewhy), the Shoutcast commands don't work.

It's normal, but I would wanna know why +D dissapears from all users. What could the reason be ? Surprised

EDIT Now I found out, that +D dissapears as soon, as the user disconnects from the IRC server. When user stays online, the flag stays as well. As soon as user reconnects, the flag is gone and bot refuses to remember exactly THIS flag, since ALL other flags are all kept in bot's memory. What's the problem ? Rolling Eyes
_________________
Contact: [CB]Decl @ #ClanBase (QuakeNet)
www.clanbaseradio.com


Last edited by Decl on Sat Dec 31, 2005 1:25 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Alchera
Revered One


Joined: 11 Aug 2003
Posts: 3344
Location: Ballarat Victoria, Australia

PostPosted: Fri Dec 30, 2005 7:26 pm    Post subject: Reply with quote

Decl wrote:
What's the problem ?

The script is probably written that way. Contact the author.
_________________
Add [SOLVED] to the thread title if your issue has been.
Search | FAQ | RTM
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Decl
Voice


Joined: 14 Jul 2005
Posts: 26
Location: Tartu, Estonia

PostPosted: Sat Dec 31, 2005 1:24 pm    Post subject: Reply with quote

The problem definately ain't in the script. When I don't load the script and add +D flag, after what I reconnect - bot already forgets the +D flag. It doesn't have any connection with the script (simply this current script needs user to have +D, so the commands would work).

Could it be something with the bot itself, maybe something set wrong in the config or elsewhere ? Surprised
_________________
Contact: [CB]Decl @ #ClanBase (QuakeNet)
www.clanbaseradio.com
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
De Kus
Revered One


Joined: 15 Dec 2002
Posts: 1361
Location: Germany

PostPosted: Sat Dec 31, 2005 1:36 pm    Post subject: Reply with quote

there should be no config for that. at least I dont know any. I havent had any troubles with custom user flags so far, so I would rather blame another script.
_________________
De Kus
StarZ|De_Kus, De_Kus or DeKus on IRC
Copyright 2005-2009 by De Kus - published under The MIT License
Love hurts, love strengthens...
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    egghelp.org community Forum Index -> Script Support & Releases All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Forum hosting provided by Reverse.net

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
subGreen style by ktauber