egghelp.org community Forum Index
[ egghelp.org home | forum home ]
egghelp.org community
Discussion of eggdrop bots, shell accounts and tcl scripts.
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

[Solved] Can a bots nickname in a channel be customized?

 
Post new topic   Reply to topic    egghelp.org community Forum Index -> Eggdrop Help
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Shunta
Voice


Joined: 23 Dec 2013
Posts: 4
Location: Great state of North Carolina

PostPosted: Mon Dec 23, 2013 5:18 am    Post subject: [Solved] Can a bots nickname in a channel be customized? Reply with quote

Ok, REAL simple (I think) question.. (yeah I know)

Bots 'name' shows as its supposed to when queried, but when it joins a channel it shows up as 1WFAAAAAK

Is there a way to change this, and if so, HOW???

Most recent eggbot, Anope and InspIRCd compilation and I own the machine they are running on and everything else (so bloody far) seems to be running as it should.

It's WAY past 0'dark 30 (0400 Eastern) and I have been searching every possible combination of words to find an answer for the last 4 hours.

Its been a DECADE or more since I have messed with IRC, let alone set up a server, so I beg your forgiveness for my ignorance.

Thanks!!!


Last edited by Shunta on Tue Dec 24, 2013 2:14 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Shunta
Voice


Joined: 23 Dec 2013
Posts: 4
Location: Great state of North Carolina

PostPosted: Tue Dec 24, 2013 2:14 am    Post subject: SOLVED!!! Reply with quote

Well aint that just simple... The cause was in the BotServAlias setting... I over thought it and shouldn't have set that in my SERVICES program conf file

So if anyone else out there is having that issue, see if you havent set that when not needed...

BotServAlias "WolfBot" "Bot Server Forwarder" and when I remmed it out, and restarted the services program (anope) and then restarted the eggdrop and POOF it all shows the way it should Smile

WEEEEEE!!!! /does happy puppy dance

Shunta
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    egghelp.org community Forum Index -> Eggdrop Help All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Forum hosting provided by Reverse.net

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
subGreen style by ktauber