egghelp.org community Forum Index
[ egghelp.org home | forum home ]
egghelp.org community
Discussion of eggdrop bots, shell accounts and tcl scripts.
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Problem with uno 0.98.7

 
Post new topic   Reply to topic    egghelp.org community Forum Index -> Script Support & Releases
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dft601
Voice


Joined: 07 Feb 2009
Posts: 4

PostPosted: Sat Feb 07, 2009 7:54 pm    Post subject: Problem with uno 0.98.7 Reply with quote

Hi,

can someone tell me how to solve this problem ?

Tcl error [UnoPlayCard]: can't read "UnoDCCIDX(_Gallier_Bot)": no such element in array

This problem occurs when the bot should play a card.

I havenīt modified the script.

Mike
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
wac
Halfop


Joined: 10 Dec 2006
Posts: 80
Location: in my cardboard box

PostPosted: Sun Feb 08, 2009 4:44 pm    Post subject: Reply with quote

you have all the folders setup that are suppost to be, any errors when loading?
_________________
I see j00!
Back to top
View user's profile Send private message
dft601
Voice


Joined: 07 Feb 2009
Posts: 4

PostPosted: Thu Feb 12, 2009 8:00 pm    Post subject: Reply with quote

all folders are setup.... no initialization error...

Earlier version of Uno works well
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
wac
Halfop


Joined: 10 Dec 2006
Posts: 80
Location: in my cardboard box

PostPosted: Fri Feb 13, 2009 3:03 am    Post subject: Reply with quote

Bot name have any special characters in it?

I have no problems with the script at all.
_________________
I see j00!
Back to top
View user's profile Send private message
dft601
Voice


Joined: 07 Feb 2009
Posts: 4

PostPosted: Sun Feb 15, 2009 1:47 pm    Post subject: Reply with quote

wac wrote:
Bot name have any special characters in it?

I have no problems with the script at all.


Botname is _Gallier_Bot
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
wac
Halfop


Joined: 10 Dec 2006
Posts: 80
Location: in my cardboard box

PostPosted: Mon Feb 16, 2009 4:28 am    Post subject: Reply with quote

That's probably your problem right there, the underscores that is, especially with the beginning one. The script probably doesn't account for a variable like that, try the script without them in the bots name and it'll probably work, might have to do a .restart on the bot.
_________________
I see j00!
Back to top
View user's profile Send private message
dft601
Voice


Joined: 07 Feb 2009
Posts: 4

PostPosted: Mon Feb 16, 2009 2:35 pm    Post subject: Reply with quote

wac wrote:
That's probably your problem right there, the underscores that is, especially with the beginning one. The script probably doesn't account for a variable like that, try the script without them in the bots name and it'll probably work, might have to do a .restart on the bot.



Yes thats it. Thank you !

I renamed to Gallierbot and it works...
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
wac
Halfop


Joined: 10 Dec 2006
Posts: 80
Location: in my cardboard box

PostPosted: Tue Feb 17, 2009 11:06 pm    Post subject: Reply with quote

np glad I could help
_________________
I see j00!
Back to top
View user's profile Send private message
mondino
Voice


Joined: 09 Jul 2018
Posts: 4
Location: Lebanon

PostPosted: Sun Mar 21, 2021 6:50 am    Post subject: Tcl error [UnoPlayCard]: unmatched open brace in list Reply with quote

Hello

I'm getting this error when the game is over and wants to attempt to let us play again.

Tcl error [UnoPlayCard]: unmatched open brace in list

It does not let us play a new game unless I !stop and !uno to start the game again.

Someone may help to know what's wrong please?

Thank you.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
mondino
Voice


Joined: 09 Jul 2018
Posts: 4
Location: Lebanon

PostPosted: Mon Mar 22, 2021 4:04 am    Post subject: Tcl error [UnoPlayCard]: unmatched open brace in list Reply with quote

Hello;

My issue was resolved when I deleted the scores file and uploaded it again. I restarted the bot and it worked again properly.

Thanks
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    egghelp.org community Forum Index -> Script Support & Releases All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Forum hosting provided by Reverse.net

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
subGreen style by ktauber