egghelp.org community Forum Index
[ egghelp.org home | forum home ]
egghelp.org community
Discussion of eggdrop bots, shell accounts and tcl scripts.
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Uptime Contest

 
Post new topic   Reply to topic    egghelp.org community Forum Index -> Modules & Programming
View previous topic :: View next topic  
Author Message
w0by
Voice


Joined: 24 Jan 2010
Posts: 14

PostPosted: Thu Dec 02, 2010 3:47 am    Post subject: Uptime Contest Reply with quote

I have eggdrop 1.6.20 running on my server. I turned the firewall off and I put the server on the DMZ, but my bot still doesn't show up on the uptime contest website. When I type .module uptime it does show that it's activated and that it's sending packets properly.

Does anyone have a clue on how to get this to work?

Thanks for anyones help,

Robert
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    egghelp.org community Forum Index -> Modules & Programming All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Forum hosting provided by Reverse.net

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
subGreen style by ktauber