egghelp.org community Forum Index
[ egghelp.org home | forum home ]
egghelp.org community
Discussion of eggdrop bots, shell accounts and tcl scripts.
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

botnetop.tcl problems

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    egghelp.org community Forum Index -> Archive
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Nimo
Voice


Joined: 04 May 2003
Posts: 11

PostPosted: Mon Jun 09, 2003 5:05 am    Post subject: botnetop.tcl problems Reply with quote

I've two eggdrops (1.6.13) linked together and netbots.tcl(v.4.09) with botnetop.tcl-component(v.4.09.1) loaded but when one of the bots requests ops from the other one I got this error msg from the bot who should give ops: [12:10] Tcl error [bop_botwantsops]: expected boolean value but got "o"
Invites works but not ops.


What's causing the error?
_________________
//Nimo
Back to top
View user's profile Send private message
Nimo
Voice


Joined: 04 May 2003
Posts: 11

PostPosted: Wed Jun 11, 2003 11:46 am    Post subject: Problem solved Reply with quote

I've found the error. I'd set bop_hcheck to "o" instead of "0".
_________________
//Nimo
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    egghelp.org community Forum Index -> Archive All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Forum hosting provided by Reverse.net

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
subGreen style by ktauber